Copy Code

Rritet niveli i lumenjëve Vardar, Pçinja dhe Drini i Zi

Është rritur niveli i lumenjëve Vardar në Demir Kapi, Pçinja në Katlanovë dhe Drini i Zi në Lozhan në krahasim me nivelin që ato rriten në muajin janar.

E rëndësishme nën nivelin e ujërave në Satek tek Botun si dhe Vardari në Jegunovcë, Shkup dhe në Veles informojnë nga Drejtoria për punë hidrometeorologjike.

Niveli i Bregalnicës në Berovë si dhe në Ohër, Prespë dhe liqenin e Dojranit ne kuadër të nivelit për muajin janar.