Sela dhe Kasami nënçmojnë Albin Kurtin në Kumanovë, e dërgojnë në sallën me 200 ulëse

Albin Kurti sot ka qenë në Kumanovë për të përkrah kandidatin e pavarur për president, Blerim Reka. Edhe pse Kurti është i mirpritur gjithmon në Kumanov dhe rrethin ai, është nënçmuar nga Alenaca e Zijadin Selës dhe Besa e Bilall Kasamit të cilët e kanë dërguar Kurtin në sallë të vogël me pak më shum se 200 ulese. Prezenca e Selës dhe Kasamit e ka dëmtuar figuren e Albin Kurtit para kumanovarve sepse struktura e ktyre dy partive menzi e ka mbushur edhe këtë sallë të vogël.