Sevdail Xhaferi: Të koftë i lehtë Dheu i Tokës Shqiptare

Sevdail Xhaferi zv/kryeshef në policinë e Kumanoves i shpreh ngushëllime familijes dhe gjithë pjesëtareve te ushtris. Me poshtë e keni postimin e tije.

Tropoja gjithmonë ka nxjerrë trima e trimëresha, ende po i jep Kombit Shqiptar heronj e heroina.

Nji prej tyre dhe nëntetarja 32 vjeçare ZARIFE MUHARREM HASANAJ nga Tropoja, e cila e humbi jetën gjatë asgjesimit të municioneve dhe lëndëve të paplasura në Letoni…!

Mireardhsh në Token Shqiptare o Krenari Shqiptare në Botë!

Të koftë i lehtë Dheu i Tokës Shqiptare! Ngushëllime Familjes.

Nga SXH.