Copy Code

Sheqerinska shpenzon vetëm për ushqime deti 80.000 euro

 

Ministria e mbrojtjes e R. së Maqedonisë para 10 ditëve ka porositur ushqime (lajthia, badema, etj.) në vlerë prej 5.000 euro. Ndërsa aktualisht është hapur procedura për blerjen e ushqimeve të detit në vlerë prej 80,000 euro.

Nga partia opozitare maqedonase e akuzojnë Radmilla Sheqerinskën për hargjime të panevojshme. Në vend se mjetet të dedikohen për rritjen e pagave, pensioneve dhe asistencave sociale për qytetarët, ata hargjojnë paratë e popullit në luks, thonë ata.