Copy Code

Shkup, futet për të blerë në shitore, ia vjedhin makinën “BMW”

Përderisa ka qenë në shitore ia vjedhin makinën BMW. Rasti ka ndodhur gjatë mbrëmjes së djeshme në orën 20:40 në rrugën “Aminta i Tretë”.
Siç bëjnë të ditur nga policia vjedhësi ka shfrytëzuar pakujdesinë e drejtuesit të makinës dhe është future në makinë dhe pa e vërejtur askush është larguar.
Në atë mënyrë, vjedhësi ka përfituar pronë të palejueshme me vlerë rreth 900.000 denarë, apo 15.000 euro.