Si e përjetoi ministri shqiptar largimin e Jankullovskës dhe Mijallkovit?! (Video)

Humoristët Stresat përshkruajnë realitetin dhe mentalitetin e ministrave shqiptarë në qeveri. Një nga protagonistët që simbolizon këtë realitet, është përshkrimi sarkastik dhe me humor i dorëheqjeve të ish-ministres së MPB-së, Gordana Jankullovska dhe ish-shefit të DSK, Sasho Mijallkov.