Copy Code

Skandal: Ministri Taravari mbyll me dry barnat në spitalin e Kumanovës (Foto)


Skandalet me ministrin e shëndetësisë, Arben Taravari nuk kanë asesi të ndalur. Skandali i radhës pas atij me mjetin për incizimin e shpinës dhe mesit në Kumanovë, vjen përsëri nga Spitali i Kumanovës ku pacientët kanë fotografuar barnat në këtë spital, raporton Telegrafi.mk

Në këtë spital nga fotografitë në vijim duket se barnat janë të mbyllura me dry dhe ata nuk do të shërbejnë për shërimin e pacientave. Dihet botërisht se pacientët vet blejnë barnat për t`u shëruar në Spitalin e Kumanovës edhe pse paguajnë sigurim shëndetësor.

Si duket me urdhër të ministrit Taravari barnat në Spitalin e Kumanovës janë mbyllur me dry dhe ato nuk guxohet që të përdoren për shërimin e pacientëve. /Telegrafi.mk/