SKANDALOZE/ Falsifikuesit mundohen që edhe dokumentet e Regjistrit Qendror t’i shesin si vendime të gjykatës

Falsifikuesit e mirënjohur të opinionit publik, që karrierën e tyre politike e përfunduan nëpër kolumna, vazhdojnë të përgënjeshtrojnë opinionin.

Ashtu siç i falsifikuan dokumentet zyrtare të themeluesve të BESËS, ata po mundohen që ti falsifikojnë edhe dokumentet tjera juridike – ku pa asnjë vendim të gjykatës mundohen të bëjnë trillime duke vendosur dokumentet e Regjistrit Qendror si vendime të gjykatës.

Tekst shkruesi i ri i LLërcës, tani po mundohet që çdo dokument juridik ta bëj kinse të vërtet , duke gënjyer përsëri strukturat dhe aktivistët e denjë të BESËS. Turpi nuk ka fund për një tekst shkrues të ri, si ky i fshatit LLërc!