Skender Rexhepi -Zejdi: AlternAtivA do të vazhdojë ta ndjekë kursin e saj tradicional politik

 

Në këtë mënyrë AlternAtivA do të vazhdojë ta ndjekë kursin e saj tradicional politik, atë që e kanë ndërtuar projektuesit e saj, t’i përfaqësojë strukturat e saj besnike dhe të vazhdojë ta bëjë betejën për vlerat në të cilat ajo beson dhe për të cilat ajo angazhohet”, ka thënë Sekretari i Përgjithshëm i partisë politike “ AlternAtivA”, Skender Rexhepi-Zejdi.