Skender Rexhepi – Zejdi: Beteja në Maqedoni është ndërmjet Rusisë dhe Perëndimit – ne jemi për alternativë europiane

 

“Çështja shqiptare nuk është mbyllur akoma, por prej vitit 2016 në Maqedoni bëhet betejë e hapur ndërmjet Rusisë dhe Perëndimit, andaj ne detyrimisht duhet të jemi me Perëndimin dhe europian”, tha Skender Rexhepi – Zejdi në emisionin “Click Plus” në TV21.