Copy Code

Studentën shqiptarë në Antalya dhe ndeshja Turqi-Shqipëri

Në ndeshjen miqësore që u luajt sonde në qytetin e Antalyas ‘ Turqi-Shqipëri ‘ nuk munguan as tifozët Shqiptarë edhe pse ishin në numër të vogël por ata ia aritën që Shqiponjën dy krenare ta valvisin në stadiumin e qytetit të Antalyas .
Portali ynë kontaktoi me studentët shqiptarë atje edhe pse ata ishin 5 studentë mësuam edhe emrat e tyre : Dy Shkupjanët Burhani dhe Berati , nga   Lugina Valoni , nga Mitrovica Edini dhe nga Elbasani Areldi , por ata u shprehen se janë shum të gëzuar me kombëtaren tonë .
Dhe ndër tjerash mesazhi i tyre është shum interesant ku ata u shprehen :
” İ thamë Shqipërisë të duam shumë o mëmëdheu ynë : e Shqipëria na ktheu dhe na tha : duane veten njëher , duke u dashur mes vete dhe unë do ju dua juve kudo që jeni “