Copy Code

Të dielën protestë kundër ndotjes së ajrit në Shkup

Në rrjetin social Facebook qytetarët po organizojnë një protestë kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë. Protesta është planifikuar të fillojë pikërisht në mesditë.

Në njoftim shkruan: “Qeveria britanike në vitin 2000 na dha një furrë për mbeturinat mjekësore që nuk i plotëson standardet e BE-së dhe nuk siguron mbrojtje kundër toksinave gjatë djegies. Ky ndezës nuk filtron gazrat dhe toksinat që shkaktojnë kancer dhe shumë çrregullime të tjera “.

Protesta e fundit kundër ndotjes së ajrit para Qeverisë së Republikës së Maqedonisë kaloi me një pjesëmarrje shumë të ulët në mesin e qytetarëve.