Copy Code

Thaçit dhe simpatizuesve së tijë nuk i zgjatë gzimi lajm teper i keq…

0Besa Luzha thotë se Presidenti i zgjedhur i Kosovës Hashim Thaçi do të akuzohet për krime lufte. Luzha e cila së fundi ka qenë aktive në anën e opozitës, tha se gjithçka do të kuptohet me formalizimin e Gjykatës Speciale.\r\n‘Unë do të jem këtu përherë edhe kur t’i përcjellim plotë për në Hagë bashkë me Presidentin e ri”, ka shkruar Luzha në Facebook.\r\n\r\nDeklarata u bë gjatë një debati në Facebook me Edon Canën, konsull i Kosovës në Strasburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.