Visar Ganiu i mbulon shuplakat në emision nga rrahja e Beqës!

Javë më parë nëpër rrjetet sociale u përhap lajmi se kryetari i komunës Çair nga radhët e BDI-së, Visar Ganiu është rrahur keq nga ‘’ shefi’’ i tij Beqir Asani ( Beqa), duke u tërhequr zvarrë nëpër korridoret e komunës. Sipas informacioneve që mbeten të jenë anonime, shkaku i rrahjeve të shpeshta të Ganiut nga Beqa janë se personi i njohur si ‘’ i riu’’ i Çairit, pra Visar Ganiu nuk po i dëgjon këshillat dhe nuk po e respekton fjalën e shefit të tij, Asanit. Është tepër interesante se askush deri më tani nga komuna në fjalë, nuk ka mohuar për një gjë të tillë – duke lënë që nënkuptohet se me mund të ketë të vërteta se Komuna e Çairit mund të quhet edhe ring i rrahjeve të shpeshta të Beqës ndaj Visarit. Ditë më parë ‘’ i riu’’ i Çairit, Visar Ganiu për ti mbuluar gjithë këto thashetheme dhe muhabete që tani më janë shpërndarë në opinion, doli para kamerave televizive në një nga emisionet shqiptare – gjithë ky emetim i emisionit ndodhi duke u mbuluar ‘’fytyra’’ e Visarit nga rrahjet e Beqës.