WhatsApp do të bllokohet në këtë datë

Një lajm i keq vjen së fundmi për të gjithë ata që si mjet komunikimi përdorin më së shumti aplikacionin WhatsApp tashmë i bërë pjesë në komunikimin tonë të përditshëm në shkëmbimin e mesazheve.

Nëse doni që urimi për ndërrimin e viteve t’i shkoj personit që doni, atëherë mos ja dërgoni nëpërmjet këtij aplikacioni.

Kompania njofton se WhatsApp nuk do të funksionojë natën e ndërrimit të viteve, të paktën në disa lloje smartfonësh dhe platforma celulare. Kjo për shkak të një përditësimi në një blog post.

Kini kujdes! Nëse doni të uroni natën e Vitit të Ri më mirë të përdorni çdo aplikacion tjetër përveç WhatsApp.