Copy Code

Xhip të ri, ushtrime, zbukurime Deputetja Ermira Mehmeti..!!

\r\nDeputetja Ermira Mehmeti, që për momentin nuk mund të themi nëse është në BDI ose jo, nëpërmjet një videoje të realizuar nga TV21, në “Dita ime” ka shpalosur aktivitetet e saj të ditës, shkruan Fakte.\r\n\r\nVozitje me xhip të ri, ushtrime fizike dhe vrapim rreth Vardarit “deri tek Qeveria” siç shprehet vetë ajo, zbukurim në sallon për zbukurime, seancë në Kuvend.. janë vetëm disa nga aktivitetet që deputetja Mehmeti i ka ndarë me shikuesit.\r\n0\r\n

Leave a Reply

Your email address will not be published.