Copy Code

Zbulohet bashkëshorti misterioz i Gjyle Qollakut

Të gjithë e njohim Gjyle Qollakun, këngëtaren elegante e me flokë kaçurrela, që shpesh e vjedhin gjithë vëmendjen.

Gjyla nuk është aspak imponuese, nuk ka dëshirë të jetë kudo, ndoshta sepse i frikësohet bajatizimit, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtarja aktivizohet më shumë në xhirimet e vitit të ri, që po afrojnë, ndërkohë që gjatë gjithë vitit është duke kënduar në mbrëmje muzikore, dasma e ahengje.

Pak dihet edhe për jetën private të Gjyles. A është e martuar, a ka fëmijë, ku jeton?

“Kosovarja” mëson se Gjyle Qollaku ka jetë të lumtur pranë bashkëshortit Metit dhe të birit të vetëm Albrit. Ata jetojnë në Austri.

Read more: http://www.tetova1.com/2017/11/08/zbulohet-bashkeshorti-misterioz-gjyle-qollakut/#ixzz4xsUBtBBH