Copy Code

Zoran Zaev e lut Sulejman Rexhepin të mos e shkarkojë me kolumna si Gruevskin

Zoran Zaev i është drejtuar me lutje publike Sulejman Rexhepit që mos shkruajë kolumna kundër Zaevit.
Zaevi tha se pajtohet me deklaratën e Rexhepit se kolumnat e tij e rrëzuan Gruevskin dhe jo bombat e Zaevit.

Unë i besoj molla Sulës dhe shpresoj që të bllagosllavitje edhe mua si Gruevskin. 10 vite në pushtet Gruevski qëndroi si pasojë e përkrahjes së molla Sulës andaj e lus që të bllagosllavitje dhe mua dhe mos shkruajë kolumna kundër meje pasi autoriteti i tij është i jashtëzakonshëm deklaroi Zaevi. (nga bllogu i sarkazmës)