Copy Code

Zoti të bekoftë Albin, do të luftojmë bashkë me ty deri në fund!

Betejat e tua s’jane tuat personale, jane edhe tonat. Prandaj deri ne fund do te luftojme bashke me ty

Shkruan AVNI TAFILI

Albin, miku im!

Ti mban fjalen, prandaj te mbajme e te mbeshtesim.

Betejat e tua s’jane tuat personale, jane edhe tonat. Prandaj deri ne fund do te luftojme bashke me ty.

Te duam, sepse je i devotshem ne kauzen, ku çdo njeri me dinjitet, e gjen veten brenda saj.
Je besnik ndaj kombit, prandaj jemi besnike me ty!

Ti je ne burg, edhe ne jemi me ty, por te arratisur. Nje thirrje e jotja, Albin, na ke te gjitheve ne shesh. Ti ishe aty para nesh per ne.

Zoti te bekofte, Albin, dhe bijte shqiptare qe te duan e te mbeshtesin!