BESA hap shtabin në Lagjen e Trimave në KUMANOVË

Back to homepage

BESA hap shtabin në Lagjen e Trimave në KUMANOVË

Sonte Lëvizja BESA hapi shtabin në Lagjen e Trimave në Kumanovë ku u shihet një numër i madh i aktivistëve… Kumanova vazhdon te mbetet bsastion i BESATARËVE!

Read More

Rrahet një funksionar i BDI-së në Kumanovë, kërcënoi disa administratorë me largim nga puna Me afrimin e zgjedhjeve, në Kumanovë janë shtuar kërcënimet që bëjnë nga përfaqësues të BDI-së, ndaj administratorëve shqiptarë. Kërcënimet janë të natyrave të ndryshme, duke filluar nga kërcënimet me largim nga puna, kërcënime se do të dënohen, Poashtu kërcënohen edhe qytetarë të thjeshtë në forma të ndryshme, se do t’u ndërpritet ndihma sociale, do të ju ndërpritet rryma e kështu me radhë. Mirëpo kumanovarët nuk frikohen prej këtyre kërcënimeve bile-bile ata thonë se do të punojnë për dobësim edhe më të madh të BDI-së, sepse pas dobësimit që pati kjo parti në zgjedhjet parlamentare, janë ulur problemet dhe shantazhet që u bëheshin administratorëve shqiptarë, në kohën kur BDI kishte 20 deputetë. Për shkak të kërcënimeve ndaj disa administratorëve të rinj, para dy ditëve një funksionar i BDI-së ka ngrënë dajak prej tyre dhe është bë për spital, mirëpo rastin e ka fshehur policia. BDI po shquhet si parti e cila gjithnjë e më shumë po e duron dajakun, sepse para disa ditëve një anëtar i tyre është rrahur edhe nga anëtarë të LSDM-së.

Me afrimin e zgjedhjeve, në Kumanovë janë shtuar kërcënimet që bëjnë nga përfaqësues të BDI-së, ndaj administratorëve shqiptarë. Kërcënimet janë të natyrave të ndryshme, duke filluar nga kërcënimet me largim nga puna, kërcënime se do të dënohen, Poashtu kërcënohen edhe

Read More

“Tetova që duam” e Teuta Arifit gropa gropa (FOTO)

Po të dalësh dhe të shëtisësh në rrugët më të frekuentuara të qytetit Tetovës, mund të shohim vetëm gropa, rrugë të pa përfunduara dhe projekte të pa realizuara. Mandatin që po e lë pas, Teuta Arifi premtoi se do realizoj

Read More

Rexhepi i BESËS: Ura në Negotinë do të ndërtohet, nuk lejojmë të vihen në ”rrezik” fëmijët tanë (FOTO)

Në faqen zyrtare në facebook Mr.Rexhep Rexhepi kandidati i Lëvizjes BESA për kreun e Komunës së Vrapcishtit shkruan: Ura në rrezik, Në cdo moment mund të shembet ! Sot takova banorët e fsh. Negotinë nga afër për t’i ndegjuar hallet e tyre, mirëpo

Read More

Pollozhani ju këshillon kënd te mos e votoni!

Shpëtim Pollozhani MOS I VOTONI PRONARET E PASHLLEQEVE Mos i votoni te korruptuarit, dhe ata qe kane padi per krim dhe korrupciom. Mos i votoni ata qe u genjejne 15 vjet me radhe. Mos i votoni ata qe jane rritur

Read More

Visari ndan kulaçin: Dy parcela te parku i Çairit për Beqir Hasanin, dy te parku i Gazi Babës për Bekim Nezirin

Visari ndan kulaçin: Dy parcela te parku i Çairit për Beqir Hasanin, dy te parku i Gazi Babës për Bekim Nezirin Pas negociatave dyjavore, fraksionet partiake në Çair janë marrë vesh mes veti për ndarjen e parcelave ndërtimore në rast

Read More

Bilall Kasami takim me rininë e Xhepçishtë

Kandidati per kryetar për qytetin e Tetovës njëherit edhe kryeyarë i Levizjes BESA,z.Bilall Kasami vizitoni fshatin Xhepçishtë ku para banorëve shpalosi projektet konkrete qe Levizja BESA planifikon ti realizojë gjatë 4 viteve të ardhshme. “Sonte në Xhepçisht pamë rininë se

Read More

Ja si duket sot shpella në të cilën u fsheh Muhammedi a.s. gjatë hixhretit (Foto-Video)

Krahas Kur’anit famëlartë, gati të gjithë librat e historisë, të tefsirit dhe të hadithit, e pohojnë faktin se Muhammedi a.s., gjatë shpërnguljes së tij, pra të hixhretit, ai, së bashku me shokun e tij më të ngushtë, Ebu Bekrin, r.a.

Read More

Padi tjetër penale për një kryekomunarë, ka bartur materiale propaganduese politike

Nga MPB-ja informojnë se është ngritë padi penale kundër kryetarit të Novo Sellës, Blazho Vellkov, sepse me veturë të komunës është bartur material zgjedhor. Si theksohet në komunikatë padia penale është ngritur nga pasja bazë për dyshime për bërjen e

Read More

Flet Blerim Sejdiu kandidat për komunën e Zhelinës

Blerim Sejdiu i lindur më 04.09.1985 në Tetovë. Në vitin 2008, menjëherë pas përfundimit të studimeve deridiplomike, filloi me punë në Klubin Futbollistik “Shkëndija” në Tetovë, në titullin Sekretar Gjeneral. Këtu punoi 3 vite, në kohën kur ky klub u

Read More